Suunnittelijan tervehdys

Ilo asiakkaan kasvoilla hänen valitessaan lahjakorua rakkaalleen sai minut ymmärtämään haluni luoda ja antaa jotain aidosti ainutlaatuista sekä pysyvää - muistoja ihmisille. Mielestäni koru ei koskaan ole vain esine, se on tunne.

Luovuus ja käsillä tekeminen ovat aina olleet minulle elämäntapa. Muotoilussani tärkeimpiä arvoja ovat kotimaisuus, laatu ja käsityö. Ammennan suunnittelutyössäni jatkuvasti korumaailman uusimmista trendeistä, jotta voisin tarjota sinulle nykyaikaisia, tyylikkäitä ja toimivia koruja, kultasepän perinteitä unohtamatta.

Intohimo koruihin ja niiden valmistamiseen on läikehtinyt koko elämäni ajan ja pääsin totetuttamaan itseäni valmistuttuani kultaseppäartesaaniksi vuonna 2014. Urani ja opintojeni aikana olen työskennellyt pienemmissä kultasepänliikkeissä, suuremmalla suomalaisella koruvalmistajalla sekä esihenkilötehtävissä arvostetulla kansainvälisellä korubrändillä.

Rakastan koruja, niiden suunnittelemista ja valmistamista. Nyt valjastan innostukseni sekä monipuolisen kokemukseni käyttöösi LiLa Designin mallistoissa.

Luodaan muistoja yhdessä,

Linda Lakanen -Rakkaudella sinulle