Käyttöehdot

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

 Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri mallien hinnat voivat olla erilaiset mallista riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Tilisiirto, luottokortti (Stripe) tai Paytrail.

Paytrail Maksuehdot: Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Tuotteiden toimitus

Toimituskulu on aina se mikä kulloinkin mainitaan, ellei muuta mainita. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu postitse, tai noudolla Espoosta. Tuotteet pakataan ja lähetetään kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 1-3 vuorokautta maksun vastaanottamisesta. Huomioithan että verkkopankkimaksussa saattaa kestää 1-2 arkipäivää että suoritus näkyy tilillämme.  Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla pidempi. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia tuotteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle heti tuotteen saavuttua. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy asiakkaalle, kun asiakas on saanut tuotteen hallintaansa.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi linda@liladesign.fi, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tällöin asiakas vastaa itse palautuskustannuksista.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen linda@liladesign.fi

Kaikki tuotteet on tehty käsityönä, jolloin pieniä eroavaisuuksia saattaa olla. 

 Takuu ja virhevastuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Tuotteiden virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu asiakkaan omalta taholta tai tavasta käsitellä tuotteita, esimerkiksi ketjun katkeaminen käytössä. Tarkistamme kaikki tuotteet ennen lähetystä yksitellen. Jokaisen tilauksen mukana tulee korun hoito- ja käyttöohjeet. 

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.