PÄRLA midi golden hour

Pärla midi Golden hourkorvakorut ovat alusta loppuun käsintehdyt. Niiden yksinkertaisen elegantti muotokieli sopii täydellisesti morsiamelle tai juhlakoruksi. Makeanvedenhelmet ovat luonnostaan lumoavan kauniita, ja ne luovat herkän ja hienostuneen ilmeen. Ne ovat myös ihastuttava lahjaidea tärkeälle henkilölle, olipa kyseessä sitten morsian, morsiusneito tai rakas ystävä.

Mitat: pituus 2,5cm josta helmi n.1cm

Materiaali: Sterling hopea 24k keltakultauksella ja makeanveden helmet

Hääpäivä on yksi ikimuistoisimpia päiviä elämässäsi. Minimalistinen muotoilu antaa koruillemme ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin ja klassiseen häätyyliin. Kaikissa B R I D A L -koruissa on aitoja makeanvedenhelmiä, jotka välittävät hienostunutta kauneutta ja pehmeyttä. Jokainen helmi on tarkoin valittu korujemme koristeluun ja niitä yhdistellään huolellisesti, jotta saavutetaan harmoninen ja tasapainoinen lopputulos.

LiLa Design -korut ovat suunniteltu kestämään aikaa ja voit käyttää niitä yhä uudelleen muistuttaen sinua ikimuistoisesta hääpäivästäsi. Voit myös helposti yhdistellä ja kerrostaa koruja luodaksesi oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Kaikki LiLa Design -korut tulevat kauniissa korurasiassa. LiLa Design on täysin kotimainen korubrändi ja kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Espoossa kultasepän perinteitä vaalien.

139,00 €