PÄRLA kaulakoru

PÄRLA kaulakoru on suunniteltu tuomaan yksinkertaisen eleganssin ja ajattoman ilmeen häätyyliisi. Minimalistisessa suunnittelussa on keskitytty kauneuden yksinkertaiseen esiintuomiseen. Riipuksen muotoilu on selkeä, puhdas ja elegantti. Tämä koru sopii täydellisesti sinulle, joka arvostat hienovaraista yksityiskohtaa ja minimalistista tyyliä.

Ketjun pituus: 42 tai 50cm

Materiaali: Sterling hopea ja makeanveden helmi

Hääpäivä on yksi ikimuistoisimpia päiviä elämässäsi. Minimalistinen muotoilu antaa koruillemme ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin ja klassiseen häätyyliin. Kaikissa B R I D A L -koruissa on aitoja makeanvedenhelmiä, jotka välittävät hienostunutta kauneutta ja pehmeyttä. Jokainen helmi on tarkoin valittu korujemme koristeluun ja niitä yhdistellään huolellisesti, jotta saavutetaan harmoninen ja tasapainoinen lopputulos.

LiLa Design -korut ovat suunniteltu kestämään aikaa ja voit käyttää niitä yhä uudelleen muistuttaen sinua ikimuistoisesta hääpäivästäsi. Voit myös helposti yhdistellä ja kerrostaa koruja luodaksesi oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin. Alle 90€ toimituskulut alk. 2,90€

Kaikki LiLa Design -korut tulevat kauniissa korurasiassa. LiLa Design on täysin kotimainen korubrändi ja kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Espoossa kultasepän perinteitä vaalien.

Valitse variaatio:

Alkaen 69,00 €