PÄRLA drops bracelet

PÄRLA drops rannekorun minimalistinen muotoilu takaa, että rannekorumme sopii täydellisesti erilaisiin häätyyleihin. Se on yksinkertainen, mutta silti elegantti, ja se täydentää pukeutumistasi hienovaraisella tavalla. Rannekorua voi käyttää myös juhlakoruna.

Ketjun pituus: rannekorussa säätövara 17/19cm

Materiaali: Sterling hopea 24k keltakultauksella ja makeanveden helmet

PÄRLA drops kaulakoru

Hääpäivä on yksi ikimuistoisimpia päiviä elämässäsi. Minimalistinen muotoilu antaa koruillemme ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin ja klassiseen häätyyliin. Kaikissa B R I D A L -koruissa on aitoja makeanvedenhelmiä, jotka välittävät hienostunutta kauneutta ja pehmeyttä. Jokainen helmi on tarkoin valittu korujemme koristeluun ja niitä yhdistellään huolellisesti, jotta saavutetaan harmoninen ja tasapainoinen lopputulos.

LiLa Design -korut ovat suunniteltu kestämään aikaa ja voit käyttää niitä yhä uudelleen muistuttaen sinua ikimuistoisesta hääpäivästäsi. Voit myös helposti yhdistellä ja kerrostaa koruja luodaksesi oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Kaikki LiLa Design -korut tulevat kauniissa korurasiassa. LiLa Design on täysin kotimainen korubrändi ja kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Espoossa kultasepän perinteitä vaalien.

139,00 €