PÄRLA drops bracelet

PÄRLA drops rannekorun minimalistinen muotoilu takaa, että rannekorumme sopii täydellisesti erilaisiin hää- ja juhlatyyleihin. Se on yksinkertainen, mutta silti elegantti, ja rannekoru täydentää pukeutumistasi hienovaraisella tavalla. Helmirannekorua on helppo yhdistellä myös muiden rannekorujen ja sormusten kanssa.

Mitat: Rannekorussa säätövara 17/19cm

Materiaali: Sterling hopea ja makeanveden helmet

PÄRLA drops kaulakoru

Kaikki yli 90€ tilaukset ilman postituskuluja. Alle 90€ tilauksien postitus alk. 2,90€.

Hääpäivä on yksi ikimuistoisimpia päiviä elämässäsi. Minimalistinen muotoilu antaa koruillemme ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin ja klassiseen häätyyliin. Kaikissa B R I D A L -koruissa on aitoja makeanvedenhelmiä, jotka välittävät hienostunutta kauneutta ja pehmeyttä. Jokainen helmi on tarkoin valittu korujemme koristeluun ja niitä yhdistellään huolellisesti, jotta saavutetaan harmoninen ja tasapainoinen lopputulos.

LiLa Design -korut ovat suunniteltu kestämään aikaa ja voit käyttää niitä yhä uudelleen muistuttaen sinua ikimuistoisesta hääpäivästäsi. Voit myös helposti yhdistellä ja kerrostaa koruja luodaksesi oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Kaikki LiLa Design -korut tulevat kauniissa korurasiassa. LiLa Design on täysin kotimainen korubrändi ja kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Espoossa kultasepän perinteitä vaalien.

98,00 €