PÄRLA Bubbel hoops

PÄRLA Bubbel hoop on tappilukolla toimiva rengaskorvakoru aidolla makeanvedenhelmellä. Tämä malli sopii täydellisesti elegantille kantajalle, joka arvostaa ajattomuutta. Tätä rengaskorvakorua on helppo yhdistellä muiden korujen kanssa. Nämä ovat myös ihastuttava lahjaidea tärkeälle henkilölle, olipa kyseessä sitten morsian, morsiusneito tai rakas ystävä. Rengaskorvakorut makeanvedenhelmellä ovat tällä hetkellä todella trendikkäät!

Materiaali: Sterling hopea 925 ja makeanvedenhelmi.

Halkaisija: n. 1,4cm, helmi n. 1cm.

Tapin paksuus: 0,8mm, lukot mukana

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin. Alle 90€ toimituskulut alk. 2,90€

B R I D A L 

Hääpäivä on yksi ikimuistoisimpia päiviä elämässäsi. Minimalistinen muotoilu antaa koruillemme ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin ja klassiseen häätyyliin. Kaikissa B R I D A L -koruissa on aitoja makeanvedenhelmiä, jotka välittävät hienostunutta kauneutta ja pehmeyttä. Jokainen helmi on tarkoin valittu korujemme koristeluun ja niitä yhdistellään huolellisesti, jotta saavutetaan harmoninen ja tasapainoinen lopputulos.

LiLa Design -korut ovat suunniteltu kestämään aikaa ja voit käyttää niitä yhä uudelleen muistuttaen sinua ikimuistoisesta hääpäivästäsi. Voit myös helposti yhdistellä ja kerrostaa koruja luodaksesi oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Kaikki LiLa Design -korut tulevat kauniissa korurasiassa. LiLa Design on täysin kotimainen korubrändi ja kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Espoossa kultasepän perinteitä vaalien.

98,00 €