PÄRLA Bubbel hoops

Rengaskorvakorut helmillä ovat tämän vuoden juhlakorvakorut nro. 1! Näitä yksinkertaisia ja samaan aikaan näyttäviä rengaskorvakoruja voi käyttää myös arjen juhlissa, sillä kultaiset rengaskorvakorut ovat tällä hetkellä todella trendikkäät.

Halkaisija: n. 1,4cm, makeanvedenhelmi n. 1cm

Tapin paksuus: 0,8mm, lukot mukana

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin. Alle 90€ toimituskulut alk. 2,90€

Hääpäivä on yksi ikimuistoisimpia päiviä elämässäsi. Minimalistinen muotoilu antaa koruillemme ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin ja klassiseen häätyyliin. Kaikissa B R I D A L -koruissa on aitoja makeanvedenhelmiä, jotka välittävät hienostunutta kauneutta ja pehmeyttä. Jokainen helmi on tarkoin valittu korujemme koristeluun ja niitä yhdistellään huolellisesti, jotta saavutetaan harmoninen ja tasapainoinen lopputulos.

LiLa Design -korut ovat suunniteltu kestämään aikaa ja voit käyttää niitä yhä uudelleen muistuttaen sinua ikimuistoisesta hääpäivästäsi. Voit myös helposti yhdistellä ja kerrostaa koruja luodaksesi oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Kaikki LiLa Design -korut tulevat kauniissa korurasiassa. LiLa Design on täysin kotimainen korubrändi ja kaikki korut ovat valmistettu käsityönä Espoossa kultasepän perinteitä vaalien.

119,00 €