MÄ OLEN TÄYSIPÄIVÄINEN YRITTÄJÄ<3

14.05.2024

" Menisit päivätöihin, ei kannata missään nimessä alkaa yrittämään tuolla alalla"

Muun muassa tällaisia kommentteja olen saanut, kun olen ääneen pohtinut siirtymistä sivutoimisesta yrittäjyydestä täysipäiväiseksi. 

TEE SITÄ MITÄ RAKASTAT

Päätin kuitenkin uhmata kaikkia epäilijöitä ja siirtyä täysipäiväiseksi LiLa Design -yrittäjäksi reilu pari viikkoa sitten! Viimeisen silauksen sain, kun minulle myönnettiin starttiraha, joka antaa pienen turvan yrittäjyyden rinnalle. Ja arvaa mitä; Hyvin on mennyt ja nautin jokaisesta päivästä kokopäiväisenä yksinyrittäjänä!<3

Olen saanut tehdä jo yhdeksän vuoden ajan LiLaa sivutoimisesti kokopäivätöiden tai opintojen ohella, joten onneksi oppeja ja ymmärryksiä on tullut valtavasti. Onhan se tosi pelottavaa hypätä pois tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä ja varmoista tuloista tuntemattomaan. Onneksi mulla on maailman parhaimmat asiakkaat ja te olettekin mahdollistaneet minulle unelman!

Liiketalouden tradenomi

Yksi suuri syy yrittäjäksi ryhtymiseksi oman luontaisen mielenkiinnon lisäksi oli valmistumiseni liiketalouden tradenomiksi tämän vuoden alussa. Pärjäsin ammattikorkeakoulussa hyvin ja yllätin itseni kurssista toiseen. Sain erittäin paljon arvokkaita oppeja yrittäjäpolkuuni ja tätä koulutusta suosittelen ehdottomasti kaikille, joita yrittäjyys kiinnostaa. Koulussa opiskeltiin mm. markkinointia, brändäystä ja kirjanpitoa. Yrittäjälle tärkeitä perusoppeja. Sain myös tehdä paljon kurssitöitä LiLa Designille ja kirjoitin myös opinnäytetyöni yritykselleni. 

Markkinarako skandinaavisen minimalistisille hopeakoruille

Koruala on super kilpailtu ja uusia yrityksiä tulee kokoajan lisää. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että Suomessa on selkeä markkinarako skandinaavisen minimalistisille hopeakoruille. Suunnitelmissani on kasvattaa yritystoimintaa, tulevaisuudessa palkata lisäkäsiä, laajentaa jälleenmyyjiä kultasepänliikkeisiin ja pelottavaa, mutta; Olla yksi Suomen suosituimmista korubrändeistä vuoteen 2029 mennessä.

Haluan kannustaa kaikkia, varsinkin naisia jahtaamaan omia unelmiaan ja tekemään just sitä mitä haluat! Usko itseesi, kouluttaudu, tee töitä ja menesty!

-Linda