Ringholder kaulakoru

11.10.2022

Tulin kertomaan teille pitkästä aikaa maailman mahtavimmasta korusta, mistä olen todella innostunut, nimittäin Ringholder kaulakorusta tai suomalaisittain sormuskaulakorusta!

Pari kuukautta sitten asiakas kysyi mahdollisuudesta toteuttaa hänelle tilaustyönä ringholder kaulakorun. Hän oli nähnyt ringholder kaulakorun ulkomaailmaisella tik tok tilillä ja ei ollut etsinnöistään huolimatta löytänyt samankaltaista suomesta. Hän toivoi, että löytäisi korun Suomalaiselta korubrändiltä. Asiakas kertoi työskennellessään ammatissa, jossa ei voi käyttää sormusta. Hän säilyttää usein sormusta työpäivän ajan lompakossa, tai milloin missäkin. Sormuskaulakorun ansiosta sormuksen voi pujottaa kaulakorun riipus osaan parissa sekunnissa avaamatta lukkoa. NEROKASTA!

Innostuin tästä ideasta saman tien ja tein hänelle kaulakorun jo saman illan aikana sterling hopeasta. Asiakas rakastui tilaustyöhön ja oli todella tyytyväinen. Nyt hän saa kihla- ja vihkisormukset työpäiviensä ajaksi näppärästi pujotettua ringholder kaulakoruun. 

Tämä kaulakoru on mielestäni todella upea myös ilman sormusta. Muotoilu on tuttua LiLa Designin skandi minimalistista pelkistettyä ja muoto tuo mielestäni mieleen timantin suorine linjoineen. Kaulakorua voi mielestäni pitää päivittäin, sillä se on yksinäänkin niin upea!

Ringholder kaulakoru on täydellinen lahjaidea sairaanhoitajille, lähihoitajille, hierojille, puutarhureille, lääkäreille ja kaikille joiden pitää välillä riisua sormukset työpäivän ajaksi. Sormuskaulakoruun mahtuu hyvin myös useampi sormus.

Minun mielestäni on ihanaa toteuttaa asiakkaille tilaustöitä ja olen onnekas, kun olen saanut toteuttaa niitä useamman tämän vuoden puolella. Eli jos sinulla on mielessäsi jokin uniikki koru, laita viestiä, niin tehdään ideastasi totta. Ehkä siitäkin tulee tällainen menestystarina, kuin Ringholder -kaulakorustakin! Katso täältä lisää toteuttamiani tilaustöitä: Tilaustyöt

-Linda Lakanen

 


Näin Ringholder -kaulakoru toimii

Sormus pujotetaan kaulakoruun ketjun kautta ja viedään timantinmuotoisen riipuksen läpi paikoilleen. Lukkoa ei tarvitse avata ja sormus pysyy taatusti paikallaan koko työpäivän ajan. 

Ringholder kaulakorun ketju on tukevaa papuketjua joka kestää hyvin sormuksen pujottamisen sekä sen aiheutuneen kulutuksen. 

Ketjussa on säätövara 45/50cm ja niskassa LiLa Designin jo perinteeksi muodostunut Bubbel -yksityiskohta. Kaikki Ringholder kaulakorut ovat valmistettu käsityönä yksitellen kultasepän perinteitä vaalien Espoossa. 

Hinta 98-119€

Ringholder kaulakoru eli sormuskaulakoru